Fensterplast arányékolás, szúnyoghálók

Zsalúzia

Főoldal > Zsalúzia

Modern megjelenésű kültéri árnyékolócsalád, mely alkalmas közintézmények, irodaházak vagy ipari épületek, de magánházak nagy üvegfelületeinek árnyékolására is. Funkcióját tekintve nem egyezik meg a redőnnyel, mivel teljes fényzárás nem érhető el alkalmazásukkal.

  • Üveg (vagy hőszigetelő betét) U értéke: 1,1 W/m2K
  • RC1/RC2 vagy hibásműködés gátlás
  • résszelőzés vagy AERECO

Több információra van szüksége a Fenstarplast zsalúziáról?

A Fensterplast zsalúzia tulajdonságai

Jellemzők

A lamellák fokozatos dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a helyiségbe beáramló fény erősségét. A lamellák lakozásának és felületeinek korszerű kialakításának köszönhetően jól tűrik az időjárás viszontagságait, tovább tartják meg színüket illetve könnyen tisztíthatók. A lamellák hajlítása lehet C- illetve – nagyobb igénybevétel esetén – Z- formájú, a megvezetésük alumínium zárt vezetősínnel, vagy bovdenes feszítőszállal megoldott. Kezelésük történhet kézi kardáncsuklós hajtókarral, illetve motoros működtetéssel.

Szín

A zsalúzia doboza és sínes lamellavezető esetén a lefutó is bármilyen RAL színben kérhető, a lamellaszínek tekintetében pedig a gyártó által meghatározott több tucat előre meghatározott szín közül tudja kiválasztani minden ügyfelünk a neki tetsző és ingatlanjához legjobban illőt.

Motoros meghajtás

Prémium árnyokolóhoz motoros meghajtás tartozik. A külön, zsalúziákhoz kifejlesztett Somfy redőnymotorok kapcsolós, valamint távirányítós kezeléssel is kérhetők, melynek köszönhetően a lamellák dőlésszöge is könnyedén, több fokozatban állítható. Az opcionálisan elérhető okosotthon vezérlőkkel összekapcsolható, így folyamatos internetkapcsolat mellett mobiltelefonról bárhonnan könnyedén vezérelhető. Minden redőnymotorra 5 év gyártói garancia érvényes.

Kiegészítők

Kényelmi funkcióként szolgáló kiegészítőkkel láthatjuk el zsalúzia rendszerünket. Fontos a szélérzékelő, hiszen viharos időjárás esetén – amennyiben nem tartózkodunk otthonunkban – a rendszer magától felhúzza a lamellákat, hogy az időjárás ne tudjon kárt tenni azokban. Kényelmes a fényérzékelő, amely a hozzárendelt szabályok szerint állítja a lamellák dőlésszögét, így szabályozva automatikusan a beengedett fény mennyiségét. Fontos, hogy ezen kiegészítők csak távirányítós vezérlésű rendszerekhez illeszthetők.

Beépítés

A beépítés a nyílászárók telepítése után történhet. Vakolható dobozos rendszer esetén a szigetelés előtt, látszó dobozos rendszer esetén a külső homlokzat színezése után. A beépítéssel kapcsolatos részletekkel kapcsolatban értékesítőink nyújtanak bővebb felvilágosítást.

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Kapcsolódó letölthető katalógusok

Zsalúziák szakszerű beépítéssel!

Kapcsolatfelvétel

Konzultáljon szakértő munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel és online ajánlatkészítés

Ha gyorsan (munkanapokon max. 48 órán belül) szeretne hozzájutni nagyságrendi árakhoz, akkor használja kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatásunkat, melynek segítségével rövid időn belül megtudhatja mennyibe kerülne a nyílászáróinak, árnyékolóinak cseréje vagy vásárlása!

Néhány adat kitöltése után elküldheti nekünk ajánlatkérését, melynek alapján mi tételes ajánlatot készítünk.

Használom az online ajánlatkérőt