AJÁNLATOT KÉREK!

Műanyag hőszigetelt bejárati ajtók

Ahol a lakótér közvetett részéből egy fűtetlen, vagy a lakótérrel szembeni jóval nagyobb hőmérsékletkülönbséget tartunk

Fensterplast műanyag nyílászárók
Főoldal > Műanyag hőszigetelt bejárati ajtók

Műanyag hőszigetelt bejárati ajtók

Alkalmazásuk elsősorban olyan helyiségeknél szükséges, ahol a lakótér közvetett részéből egy fűtetlen, vagy a lakótérrel szembeni jóval nagyobb hőmérsékletkülönbséget tartunk (pld. garázs – akár fűtött, akár fűtetlen – és lakótér elválasztása). Ezeken a helyeken a beltéri ajtók használata nem ajánlott, ugyanis a hagyományos papírrács betétes szerkezetek egy idő után elvetemedhetnek, rendellenes működést okozva. Ezzel a könnyített, beltérre is alkalmazható rendszerrel tesszük teljessé a nyílászáró választékunkat.


AJÁNLATOT KÉREK!

Műanyag hőszigetelt bejárati ajtók tulajdonságai

i

Megbízhatóság

Műanyag nyílászáróink alapját az alapból fehér színű, ’A’ kategóriás műanyag profil, az erősített oldalfalú horganyzott acélidom merevítés, az időjárásálló EPDM gumitömítés valamint a szintén első osztályú Roto biztonsági vasalat és zsanérok adják. A küszöbprofil 2cm magas hőhídmentes alumíniumból készül.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

i

Biztonság

Attól függetlenül, hogy nem főbejárati ajtóról van szó, még fontos a biztonság, de nem elsődleges. Ebben az esetben 1 ponton záródó alap biztonsági zárat és ablak pántokat használunk, így a faragva költségeken, de hosszú távon is stabilan működő szerkezetet tudunk adni.

i

Beépítés

A megrendelt nyílászáróinak és kiegészítőinek a beépítését több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink fogják elvégezni. A szállítástól, a szakszerű eszközökkel és kifogástalan minőségben végzett kivitelezésig minden a mi feladatunk. Opcionális beépítési módokról (pl. RAL szalagos beépítés) tanácsadóink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

i

Profilok

Ahogy a főbejárati ajtóknál, úgy ezeknél a termékeknél is két féle profiltípus elérhető:

  • Kömmerling 76AD: kétgumitömítéses, alapesetben 24mm vastag panel vagy üveg befogadására alkalmas.
  • Kömmerling 88 Plus: háromgumitömítésese, alapesetben 48mm vastag panel vagy üveg befogadására alkalmas.

i

Kialakítások

Bejárati ajtajaink rendelhetőek egy- illetve kétszárnyú kivitelben, befelé vagy kifelé nyíló szárnnyal. Az alapeset egyszárnyú, befelé nyíló ajtót jelent, tömör kivitelű panellel vagy víztiszta üveggel, kívül belül fehér színben.

i

Design

Az ilyen típusú mellékbejárati ajtóknál az esetek nagy részében teljesen tömör, dombornyomás nélküli, úgynevezett stadúr betéttel oldjuk meg a szárny kitöltését. Ettől függetlenül kérhető bármilyen díszpanellel vagy osztott szárnnyal. Bemutatótermünkben segítünk kiválasztani az Önnek legjobban tetszőt.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.