AJÁNLATOT KÉREK!

Beltéri árnyékolás

Arra az esetre, ha nem szeretné a redőnyöket

Fensterplast reluxa, szalagfüggöny, sávroló és roletta
Főoldal > Beltéri árnyékolás

Beltéri árnyékolás

Arra az esetre, ha nem szeretné a redőnyöket, vagy valami miatt nem felszerelhető, akkor is van megoldás. Cégünk termékkínálatában több alternatív beltéri árnyékoló megtalálható, ám ezek esetében is a felszerelhetőség vizsgálata a legelső. Ezekről bővebb felvilágosítást értékesítőink tudnak adni.


AJÁNLATOT KÉREK!

Beltéri árnyékolás tulajdonságai

i

Reluxa

Alkalmazásuk elterjedése főleg a házgyári panellakások építésével egyidőbe tehető. Akkor még az ablakszárny két üveglapja közé kerültek. A mostani hőszigetelő üvegezésekkel ellátott nyílászárók azonban kizárják, hogy régi helyükön lássuk viszont őket, ezért az ablakszárny felső elemére szereljük. Több tucat szín közül választhat, így minden helyiségbe a megfelelő tud kerülni.

i

Szalagfüggöny

Legtöbbször irodák diszkrét árnyékolására használják, de alkalmazható nagy üvegfelületek esetében is, ahol a méretkorlátok miatt már a reluxa vagy a rolós textil árnyékolók már nem gyárthatók. Többféle textiltípus és több tucat féle szín áll ügyfeleink rendelkezésére.

i

Sávroló

Exkluzív beltéri árnyékoló, mely extravagáns megjelenésével otthonunk és nyílászáróink dísze lesz. A váltakozó sötétítő és fényáteresztő sávoknak köszönhetően egész finoman szabályozható a beeső fény erőssége. A több tucat textilszín közül minden ügyfelünk biztosan megtalálja otthonához illőt.

i

Roletta

Működését tekintve hasonlít a sávrolóhoz, azzal a különbséggel, hogy az árnyékoló textilanyag nem sávos elrendezésű. Függőleges irányú mozgatással szabályozható a beeső fény mennyisége. A textil hátoldalától függően lehet fényszűrő- vagy sötétítő funkciójú. Igény szerint szerelhető nyílászáróra vagy falra is.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.