AJÁNLATOT KÉREK!

Tetőtéri ablak

Egy tetőtér fontos eleme a tetőablak

Fensterplast nyílászárók
Főoldal > Tetőtéri ablak

Tetőtéri ablak

A tetőtér sok családi háznál fontos funkcióval bír. Van, ahol csak tárolóként tekintenek rá, de sokan itt alakítják ki a hálóhelyiségeket, ezzel értékes négyzetmétereket spórolnak meg a földszinti élettérnek. Egy ilyen tetőtér fontos eleme a tetőablak. Erre kínálunk megoldást az Optilight és Fakro termékeivel, valamint a hozzájuk tartozó számos kiegészítővel.


AJÁNLATOT KÉREK!

Tetőtéri ablak tulajdonságai

i

Optilight

Amennyiben a legkedvezőbb árú, de minőségi borovifenyő alapanyagú tetőtéri ablakot keres, akkor az Optilight termékeit Önnek találták ki. Kapható középső vagy felső forgástengellyel illetve oldalra nyíló kivitelben is, 2- vagy 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. Igény szerint belső acélmerevítéssel szerelt műanyag profilból is.

i

Fakro

A magas műszaki tartalomnak, a folyamatos innovációnak és a kiváló minőségű gyártósornak köszönhetően a Fakro cég a második legnagyobb tetőablak gyártó a globális piacon. Több országban, köztük Magyarországon is rendelkezik vezérképviselettel. Széles termékpalettájukon olyan termékek találhatók többek között, mint a tetőerkély-, íves- és térdfal ablakok, füstelvezető ablakok.

i

Megbízhatóság

Minőségi alapanyagokból készülő, az összeszerelési fázis az EU előírásai és ellenőrzése alapján garantált. A megbízható szerkezetek miatti jelentős kereslet miatt, a két terméket gyártó cégcsoport olyan gyártósort tudott fejleszteni évek alatt, amely képes kiszolgálni több, mint 20 ország piacát, olyan szinten, hogy a legtöbb termék raktárról elérhető.

i

Garancia

Megfelelő burkolókerettel történő helyes beépítés esetén a szerkezetre 10 év, míg az edzett üvegezésre élettartam garanciát vállal a gyártó.

i

Szellőztetés

Mind a két gyártó terméke rendelkezik egy másodlagos kilincs állással, ez a résszellőző funkció. Ebben az esetben az ablakszárny rögzített állapotban marad. Ezen kívül bizonyos termékek kérhetőek falcszellőzővel szerelve, mely az ablakszárny nyitása nélkül is segíti a helyiség folyamatos szellőzését.

i

Beépítés

A beszerelési folyamat elve kipróbált és tesztelt, a szakemberek által hosszú évek óta jól ismert módszer. Minden termékhez mellékelt és képekkel illusztrált beépítési útmutató segíti a szakemberek munkáját. A tetőablakokhoz tartozékként univerzális burkolókeret jár, aminek alapfelszereltséges, a teljesen ólommentes 16cm-es alumínium köpeny is.

i

Kiegészítők

Mind az Optilight, mind a Fakro termékekhez széles választékban elérhetőek a különböző kiegészítők. Szúnyoghálók, belső oldali fényáteresztő- vagy fényzáró rolók, külső hővédő hálók és motoros meghajtású alumínium redőnyök.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.