AJÁNLATOT KÉREK!

NYILÁSZÁRÓK

Prémium fa és alumínium nyílászárók nagy választékban

Fensterplast műanyag nyílászárók
Főoldal > Műanyag ablak és erkényajtók

Műanyag ablak és erkényajtók

Cégünk egyedüliként az országban a Kömmerling ablak vezérképviseletként működik. A német anyacég több évtizedes tapasztalattal a háta mögött első osztályú minőségben kínál megoldásokat műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz egyaránt.


AJÁNLATOT KÉREK!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fensterplast műanyag és fa ablakok és erkélyajtók
Főoldal > Fa ablak és erkényajtó

Fa ablak és erkényajtó

Elsősorban annak ajánljuk, aki természetközeli alapanyagok felhasználásával képzeli el otthonát. Annak ajánljuk, aki első osztályú faanyagból, nagy múltú, számos referenciával rendelkező magyar gyártó által egyedileg készített nyílászárót szeretne.


AJÁNLATOT KÉREK!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fensterplast műanyag nyílászárók
Főoldal > Műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó

A bejárati ajtónk a lakás dísze. Mielőtt bárkit beengednénk otthonunkba, először azzal találkozik. Éppen ezért az összes általunk forgalmazott bejárati ajtótípus nagy mértékben személyre szabható. Alaptulajdonsága minden termékcsoportnak, hogy több ponton záródó biztonsági zárral, kiemelésgátló pántokkal, valamint hőszigetelő bejárati ajtó díszpanel betéttel vannak felszerelve.


AJÁNLATOT KÉREK!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fensterplast fa nyílászárók
Főoldal > Fa bejárati ajtó

Fa bejárati ajtó

A bejárati ajtónk a lakás dísze. Mielőtt bárkit beengednénk otthonunkba, először azzal találkozik. Éppen ezért az összes általunk forgalmazott bejárati ajtótípus nagy mértékben személyre szabható. Alaptulajdonsága minden termékcsoportnak, hogy több ponton záródó biztonsági zárral, kiemelésgátló pántokkal, valamint hőszigetelő betéttel vannak felszerelve.


AJÁNLATOT KÉREK!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fensterplast fa nyílászárók
Főoldal > Acél bejárati ajtó

Acél bejárati ajtó

Sokan keresik a lehető legbiztonságosabb, betörés ellen tökéletes védelmet nyújtó ajtót. Azonban, ahogy a statisztikák is mutatják, az ilyen jellegű behatolások nem elsősorban a bejárati ajtón keresztül történnek. Ez alól persze vannak kivételek (pld. zárt lépcsőházú ingatlanok). Ezek a termékek, ha léteznek is, akkor az előállítási áruk nem a legkedvezőbb. Kínálatunkban megtalálható acéllemez borítású ajtók a betörés ellen fokozottan ellenállóak, melyek különböző védelmi osztályokba soroltak. Számos szerkezetfelépítés és kialakítás választható, így szolgálva ügyfeleink egyedi igényét.


AJÁNLATOT KÉREK!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fensterplast műanyag nyílászárók
Főoldal > Műanyag hőszigetelt bejárati ajtók

Műanyag hőszigetelt bejárati ajtók

Alkalmazásuk elsősorban olyan helyiségeknél szükséges, ahol a lakótér közvetett részéből egy fűtetlen, vagy a lakótérrel szembeni jóval nagyobb hőmérsékletkülönbséget tartunk (pld. garázs – akár fűtött, akár fűtetlen – és lakótér elválasztása). Ezeken a helyeken a beltéri ajtók használata nem ajánlott, ugyanis a hagyományos papírrács betétes szerkezetek egy idő után elvetemedhetnek, rendellenes működést okozva. Ezzel a könnyített, beltérre is alkalmazható rendszerrel tesszük teljessé a nyílászáró választékunkat.


AJÁNLATOT KÉREK!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Fensterplast nyílászárók
Főoldal > Tetőtéri ablak

Tetőtéri ablak

A tetőtér sok családi háznál fontos funkcióval bír. Van, ahol csak tárolóként tekintenek rá, de sokan itt alakítják ki a hálóhelyiségeket, ezzel értékes négyzetmétereket spórolnak meg a földszinti élettérnek. Egy ilyen tetőtér fontos eleme a tetőablak. Erre kínálunk megoldást az Optilight és Fakro termékeivel, valamint a hozzájuk tartozó számos kiegészítővel.


AJÁNLATOT KÉREK!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.