AJÁNLATOT KÉREK!

Fa bejárati ajtó

Az összes általunk forgalmazott bejárati ajtótípus nagy mértékben személyre szabható

Fensterplast fa nyílászárók
Főoldal > Fa bejárati ajtó

Fa bejárati ajtó

A bejárati ajtónk a lakás dísze. Mielőtt bárkit beengednénk otthonunkba, először azzal találkozik. Éppen ezért az összes általunk forgalmazott bejárati ajtótípus nagy mértékben személyre szabható. Alaptulajdonsága minden termékcsoportnak, hogy több ponton záródó biztonsági zárral, kiemelésgátló pántokkal, valamint hőszigetelő betéttel vannak felszerelve.


AJÁNLATOT KÉREK!

Fa bejárati ajtó tulajdonságai

i

Megbízhatóság

Fenyő nyílászáróink alapját első osztályú faanyag adja, mindez hossztoldott és 3 rétegben rétegragasztott eljárással összeillesztve a vetemedés ellen. A tokon, valamint a szárnyon időjárásálló EPDM gumitömítés található. A Roto biztonsági vasalat és Simonswerk ajtópántok biztosítják a tökéletes záródást és a külső behatások elleni védelmet. Alapfelszereltség része a 45mm magas tömörfa küszöb, ami kiváltható alacsonyabb hőhídmentes alumínium profilra is.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, legyen az akár új nyílásba való beépítés vagy bejárati ajtó csere, úgy ezen szolgáltatásunk minőségére 2 év garanciát vállalunk. Amennyiben a nyílászáró csere Budapest területén történt, úgy szakértő kollégáink díjtalanul elvégzik a később szükséges finombeállításokat.

i

Biztonság

A bejárati ajtóknál a biztonság szó hatványozottan kerül elő, éppen ezért gyártóink nagy hangsúlyt fektetnek rá. Minden szerkezet 5 záródási pontú vasalattal készül, 3db 120kg teherbírású ajtópánttal és kilincs működtetésű biztonsági zárral. Opcionális felszereltségekről szívesen tájékoztatjuk Önt is.

i

Beépítés

A megrendelt nyílászáróinak és kiegészítőinek a beépítését több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink fogják elvégezni. A szállítástól, a szakszerű eszközökkel és kifogástalan minőségben végzett kivitelezésig minden a mi feladatunk. Opcionális beépítési módokról (pl. RAL szalagos beépítés) tanácsadóink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

i

Profilok

Ahogy műanyag ablakainknál, úgy a bejárati ajtóknál is két féle profiltípus elérhető:

  • Kömmerling 76AD: kétgumitömítéses, alapesetben 24mm vastag díszpanel vagy üveg befogadására alkalmas.
  • Kömmerling 88 Plus: háromgumitömítésese, alapesetben 48mm vastag díszpanel vagy üveg befogadására alkalmas.

i

Kialakítások

Bejárati ajtajaink rendelhetőek egy- illetve kétszárnyú kivitelben, befelé vagy kifelé nyíló szárnnyal. Az alapeset egyszárnyú, befelé nyíló ajtót jelent, alap kivitelű mart betét/üveg kombinációval, natúr vagy lazúrozott felülettel.

i

Design

Gyártónk termékpalettáján többféle kialakítás közül választhat. Amennyiben nem sikerült megtalálnia a megfelelőt, abban az esetben egy Ön által megadott kialakítás gyártására is van lehetőség, ám ez minden esetben gyártói egyeztetéshez kötött. A választható színek és profiltípusok teljesen megegyeznek az ablakoknál és erkélyajtóknál használtakkal, így aki komplett rendszerben gondolkodik, az is megtalálja a számítását.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.