AJÁNLATOT KÉREK!

CPL fóliás beltéri ajtók

Felülete karcolás- és színvesztés elleni védőbevonattal rendelkezik

Dekor- és CPL fóliás, festett MDF és fenyő beltéri ajtók
Főoldal > CPL fóliás beltéri ajtók

CPL fóliás beltéri ajtók

Amennyiben többre vágyik, mint egy alap térelválasztásra szolgáló ajtó, akkor Önnek ajánljuk a CPL fóliás beltéri ajtócsaládunkat. Mind külleme, mind műszaki tartalma személyre és felhasználási igényre szabható. Felülete karcolás- és színvesztés elleni védőbevonattal rendelkezik, így nagyon hosszú ideig lakása dísze lesz.


AJÁNLATOT KÉREK!

CPL fóliás beltéri ajtók tulajdonságai

i

Minőség

Minden egyes ajtó 5 mm vastagságú HDF hordozóra, magas hőmérsékleten impregnált melamin akril laminátum préselésével készül. A kapott felület hő, karc és vegyszer-álló. Az ajtólapok két oldala és tokja is ebből az anyagból készül. Az ajtó élei, a tokborítás és az üveglécek tökéletesen megegyező rajzolatú fóliát kapnak. Az ajtólap bélése alapesetben papírrács kitöltésű, de kérhető tömör- vagy könnyített forgácslap és könnyű MDF-fel is. A pántok fogadására rétegelt szerkezetű MDF élléc szolgál.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

i

Színek

A hagyományos dekorfóliás termékeknél jóval bővebb színválaszték áll a vásárlók rendelkezésére. Többségében faerezett minták alkotják a választékot, de megtalálhatóak az egyszínű felületek, akár 3D nyomottmintás változatukban is.

i

Kialakítások

A tele ajtólapos kivitel mellett választhat kisüveges vagy vázkeretes, de akár laminált- vagy fémintarziás típusok közül is. A szálirány a hagyományos függőleges elrendezés helyett a legtöbb famintás fólia esetén kérhető horizontális, azaz vízszintes elrendezéssel is. A tokozását tekintve minden termék 2cm-es állíthatósággal rendelkező utólag szerelhető tokkal készül.

i

Üveges

A gyártói katalógusban közel 60 féle üvegkialakítás található. A teljesen letisztult vízszintes vagy függőleges mintáktól elkezdve a játékos vonalvezetésű íves vagy alakos elrendezés is megtalálható. A vázkeretes kialakítás a minél nagyobb üvegfelület megteremtésére nyújt lehetőséget.

i

Laminált- és fémintarziás

E két csoportra osztott termékek esetén az ajtó lapja állhat azonos vagy különböző színű fóliákból. A laminált intarziás ajtók esetén a szálirányok váltakoznak, így adva egyedi megjelenést a terméknek. A váltakozó szálirányú fóliák találkozásához kérhető fémintarziás betét is, ami még jobban kihangsúlyozza egyediségét.

i

Prémium

A hagyományos üvegkialakításokon túl a gyártástechnológia fejlődésének köszönhetően olyan prémium megjelenésű termékek is rendelhetőek, melyek magukban hordozzák a tulajdonosok kiváló ízlését is. Választhat akár az ajtólap aljától a tetejéig kifutó-, vagy az ajtó lapjával egysíkba helyezkedő üvegbetétes kialakítást is. Továbbá az ajtólapok a hagyományos látszó zsanéros, duplafalcos kialakítás helyett gyárthatók rejtett pánttal is.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.