AJÁNLATOT KÉREK!

Acél bejárati ajtó

Az acéllemez borítású ajtók a betörés ellen fokozottan ellenállóak

Fensterplast fa nyílászárók
Főoldal > Acél bejárati ajtó

Acél bejárati ajtó

Sokan keresik a lehető legbiztonságosabb, betörés ellen tökéletes védelmet nyújtó ajtót. Azonban, ahogy a statisztikák is mutatják, az ilyen jellegű behatolások nem elsősorban a bejárati ajtón keresztül történnek. Ez alól persze vannak kivételek (pld. zárt lépcsőházú ingatlanok). Ezek a termékek, ha léteznek is, akkor az előállítási áruk nem a legkedvezőbb. Kínálatunkban megtalálható acéllemez borítású ajtók a betörés ellen fokozottan ellenállóak, melyek különböző védelmi osztályokba soroltak. Számos szerkezetfelépítés és kialakítás választható, így szolgálva ügyfeleink egyedi igényét.


AJÁNLATOT KÉREK!

Acél bejárati ajtó tulajdonságai

i

Megbízhatóság

A közel 30 éve alapított családi vállalkozásnak indult cég, kifejezetten a betörésvédelemmel, hang- és hőszigeteléssel rendelkező bejárati ajtókra specializálódott. Ezen felül zárak és vasalatok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Több egyéb szabadalom mellett az egyik legfontosabb a díjnyertes tűz- és hanggátló akusztikus panel, amit egyes bejárati ajtajaikban is használnak. A gyártónk kínálatában lévő ajtók közül több is rendelkezik MABISZ megfelelősségi ajánlással.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, legyen az akár új nyílásba való beépítés vagy bejárati ajtó csere, úgy ezen szolgáltatásunk minőségére 2 év garanciát vállalunk. Amennyiben a nyílászáró csere Budapest területén történt, úgy szakértő kollégáink díjtalanul elvégzik a később szükséges finombeállításokat.

i

Biztonság

Kiváló minőségű olasz acélborítás a szárnyon, hozzá tartozó, szintén acélból készült tokkal, kiviteltől függően 7-, 12- vagy 15 ponton záródó biztonsági zárral, normál nyers kulcsra nem másolható kulcsokkal. Elérhető egy- vagy kétkulcsrendszerrel.

i

Beépítés

A megrendelt nyílászáróinak és kiegészítőinek a beépítését több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink fogják elvégezni. A szállítástól, a szakszerű eszközökkel és kifogástalan minőségben végzett kivitelezésig minden a mi feladatunk. Opcionális beépítési módokról (pl. RAL szalagos beépítés) tanácsadóink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

i

Profilok

11 féle ajtótípus, 6 féle tokkal, minden ajtótípus eltérő tulajdonsággal, hogy az Ön ingatlanjának hőszigetelési értékeihez-, valamint az Ön elvárásaihoz tudjon igazodni.

i

Kialakítások

Bejárati ajtajaink rendelhetőek egy- illetve kétszárnyú kivitelben, befelé vagy kifelé nyíló szárnnyal. Az alapeset egyszárnyú, befelé nyíló ajtót jelent, a modelleknél megtalálható színlistából választott tetszőleges színnel és sík felülettel. Bemutatótermünkben a lehetőségekről bővebb felvilágosítást adunk Önnek.

i

Design

Igény esetén modellenként eltérő választható fóliázással és dombornyomott mintázattal kérhető. Ezen felül INOX díszbetétekkel – akár csak egy, vagy akár mind a két oldalon, valamint számos üvegezési lehetőség közül választhat. Gyártónk legfrissebb újdonsága, a fekete üveg díszítés, az úgynevezett Lacobel díszelem, mely modern, minimalista stílusával lesz lakásának dísze.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.