AJÁNLATOT KÉREK!

Festett MDF beltéri ajtók

Több mint 40 féle minta és bármilyen RAL színben elérhető

Dekor- és CPL fóliás, festett MDF és fenyő beltéri ajtók
Főoldal > Festett MDF beltéri ajtók

Festett MDF beltéri ajtók

Letisztult vonalvezetés, ami egyszerre lehet klasszikus és modern is stílusú, ez mind a megrendelőink igényétől függ. Több mint 40 féle minta és bármilyen RAL színben elérhető, így elérve a kívánt hatást.


AJÁNLATOT KÉREK!

Festett MDF beltéri ajtók tulajdonságai

i

Minőség

Az ajtólap vázkerete 12%-os nedvességtartalomra szárított, csomómentes borovifenyőből készül, mely a pántoknál és a zártestnél megerősítést kap. Az ajtó borító felülete nagy keménységű, 5mm vastag MDF lap, melyre a kínálatunkban található minták CNC megmunkálással kerülnek bele. A tokban körbefutó EPDM gumitömítés valamint az Euro Elzett zártest a dimenziósan állítható pántokkal sima és tökéletes zárást biztosít.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

i

Színek

Az ajtólapok és a tokok felületének festése 3 rétegben történik. A színek tartósságáért a közel 160 éves Tikkurila festékgyártó felel, melynek színpalettáján bármilyen RAL szín megtalálható.

i

Kialakítások

Az ajtólapok készülhetnek teljesen sík, marás nélküli felülettel, vagy tetszés szerint választott mart mintával, illetve a mintával megegyező üvegkivágással. Ehhez megfelelően ügyfeleink tucatnyi üvegtípus közül választhatnak. Megtalálható többek között a savmart vagy a kedveltebb katedrálüvegek is, mint például fatörzs, csincsilla, stb.

i

Gyártás, tartozékok

A fenyőfa keretre két oldalról préselt 5mm vastag MDF (Middle Density Fiberboard) lapok alkotják az ajtólapot, melyek közöté papírrács betét kerül, így stabil és tekeredésmentes terméket kapunk. A felhasznált fa alapanyag a nagyobb hibák kivágásával és 12%-os nedvességtartalomra való szárítással készül. Az ajtóhoz alapból tartozik 3db dimenziósan állítható ajtópánt valamint egy 90mm furattávolságú bevésőzár, kulccsal.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.