AJÁNLATOT KÉREK!

Dekor fóliás beltéri ajtók

Magyar szabványméretű, tele kivitelű, akár raktárról is elérhető ajtók

Dekor- és CPL fóliás, festett MDF és fenyő beltéri ajtók
Főoldal > Dekor fóliás beltéri ajtók

Dekor fóliás beltéri ajtók

Azt sokan tuják, hogy az építkezés utolsó fázisában kerülnek a helyükre a beltéri ajtók. Ellenben sokan nem tudják azt, hogy egy-egy termék gyártási ideje esetlegesen hosszabb, mint a kültéri nyílászáróké. Erre kínálunk megoldást a magyar szabványméretű, tele kivitelű, akár raktárról is elérhető laminált beltéri ajtókkal. Modern színekben, három különböző méretű utólag szerelhető vagy vastag falak esetén blokktokkal.


AJÁNLATOT KÉREK!

Dekor fóliás beltéri ajtók tulajdonságai

i

Minőség

Gyártónk több mint egy évtizedes tapasztalattal a háta mögött, olyan egyedülálló fóliázási rendszert vezetett be a beltéri ajtók piacára, amely általában az ajtólap éleinél összeérő felületek fóliáinak az illesztést rejti el. Az így létrejövő ajtólap letisztult és ellenállóbb is az éleket ért behatások esetén, mint a hagyományos dekorfóliás ajtóké.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

i

Színek

Jelenleg 6 féle – modern és klasszikus – szín közül válogathatnak ügyfeleink. Otthona legyen akár modern, akár visszafogott, biztosan megtalálja az Önnek tetsző színt.

i

Kialakítások

A tele ajtólapos kivitel mellett választhat üveges vagy fémintarziás típusok közül is. A famintás fóliák száliránya csak függőleges elrendezésű lehet. A fémintarziák és üveg kialakítások a raktáron lévő tele ajtólapokba kerülnek, így gyártási idejük kedvező.

i

Üveges

Ügyfeleink 20 féle üvegkialakítás és 12 féle üvegtípus közül választhatnak. A szolidabb kis üvegfelületektől egészen a teljes ajtólapot betöltő üveghely kivágásokig bezárólag.

i

Fémintarziás

Az ajtólap síkjával futó 8mm széles szálcsiszolt alumínium betét minden ajtólapszínhez rövid átfutási idővel rendelhető. 10 féle kialakításból – akár függőlegesen, akár vízszintesen – választhat. A fémcsíkok szélei nem futnak ki az ajtólap széléig, így bevágásuk nem gyengíti a fóliát.

i

Raktárkészlet

Magyar szabványméretben, tele kivitelű ajtólappal és 3 féle utólag szerelhető vagy akár blokktokkal is megfelelő készlet esetén raktárról elérhetőek. Az elmúlt évek sikerei után gyártónk kapacitásnöveléssel elérte, hogy még nagyobb raktárkészletet tartson fenn, így biztosítsa a folyamatos termékelérhetőséget. Amennyiben mégis készlethiány alakulna ki, arról gyártónk online megrendelő rendszeréből azonnal értesülünk.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.