AJÁNLATOT KÉREK!

Fa ablak és erkényajtó

Aki természetközeli alapanyagok felhasználásával képzeli el otthonát

Fensterplast műanyag és fa ablakok és erkélyajtók
Főoldal > Fa ablak és erkényajtó

Fa ablak és erkényajtó

Elsősorban annak ajánljuk, aki természetközeli alapanyagok felhasználásával képzeli el otthonát. Annak ajánljuk, aki első osztályú faanyagból, nagy múltú, számos referenciával rendelkező magyar gyártó által egyedileg készített nyílászárót szeretne.


AJÁNLATOT KÉREK!

Fa ablak és erkényajtó tulajdonságai

i

Megbízhatóság

Az elkészült szerkezetek a megfelelő ápolással hosszú évtizedekig otthona díszei lesznek, köszönhető a gyártás során alkalmazott, magas minőségnek megfelelő sztenderdeknek: 3 rétegben rétegragasztott- és hossztoldott, csomómentes borovi- vagy hibakiejtett lucfenyő alapanyag, GU-Unijet vasalat opcionálisan kérhető hibásműködtetés gátlóval, nagy teherbírású zsanérok, ALURON alumínium szoknyás vízvető – tokon és a szárnyon egyaránt, valamint alumínium kilincs.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, legyen az akár új nyílásba való beépítés vagy ablakcsere, úgy ezen szolgáltatásunk minőségére 2 év garanciát vállalunk. Amennyiben a nyílászáró csere Budapest területén történt, úgy szakértő kollégáink díjtalanul elvégzik a később szükséges finombeállításokat.

i

Szellőztetés

Modern nyílászáróink a gyártási technológiának köszönhetően légmentesen zárnak. A fa, annak ellenére, hogy természetes anyag a műanyaggal ellentétben, itt is szükséges a megfelelő mennyiségű légcsere. Fa nyílászáróinknál a vasalathoz opcionálisan kérhető az integrált résszellőző funkció, de lehetőség van akár külön beszerelhető légcserélő rendszerelemmel – Aereco szellőző légbevezető – beépítésére. Ezek megfelelő használatával a páralecsapódás és a penészesedés elkerülhető.

i

Biztonság

Otthonunk biztonsága a legfontosabb, azt többféleképpen védhetjük betörés ellen. A megerősített záródási pontú vasalattól elkezdve, a fokozottan törésálló üvegezésig, egészen a zárható kilincsekig bezárólag számos extra lehetőségünk van a védelemre. A lehetőségekről szívesen tájékoztatjuk Önt is.

i

Üvegezes

Nyílászáróink leghangsúlyosabb felülete az üveg, éppen ezért nem mindegy, hogy a keretbe mi kerül. Az üvegrétegek száma profilonként eltérő, de alapból az összes nyílászárónkat alacsony hőfelvételű (Low-E), jól szigetelő üvegezéssel látjuk el. Ettől eltérni csak felfelé tudunk, olyan megoldásokkal, mint ClimaGuard üvegezések, melyek ezáltal 40%-kal jobban szigetelnek.

i

Beépítés

A megrendelt nyílászáróinak és kiegészítőinek a beépítését több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink fogják elvégezni. A szállítástól, a szakszerű eszközökkel és kifogástalan minőségben végzett kivitelezésig minden a mi feladatunk. Opcionális beépítési módokról (pl. RAL szalagos beépítés) tanácsadóink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

i

Profiltípusok

Igény szerint natúr, Milesi vizesbázisú lazúrozott felülettel, de lucfenyő alapanyagból akár egyedi RAL színben is kérheti a nyílászárókat.

  • Standard 78mm: háromgumitömítéses, 2 rétegű üvegezéssel, (4mm Low-E – 18mm Argon – 4mm Low-E), argongázzal töltött, alumínium távtartós hőszigetelő üvegezéssel, mely Ug:1.0 W/m2K hőszigetelési értékkel rendelkezik
  • Extra 78mm: háromgumitömítéses, 3 rétegű üvegezéssel, (4mm Low-E – 12mm Argon – 4mm Float – 12mm Argon – 4mm Low-E), argongázzal töltött, alumínium távtartós hőszigetelő üvegezéssel, mely Ug:0.7 W/m2K hőszigetelési értékkel rendelkezik
  • Premium 92mm XXL: háromgumitömítéses, 3 rétegű üvegezéssel, (4mm Low-E – 18mm Argon – 4mm Float – 18mm Argon – 4mm Low-E), argongázzal töltött, alumínium távtartós hőszigetelő üvegezéssel, mely Ug:0.6 W/m2K hőszigetelési értékkel rendelkezik

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.