AJÁNLATOT KÉREK!

Biztonsági üvegek

Nem létezik törhetetlen üveg?

Biztonság
Főoldal > Biztonsági üvegek

Biztonsági üvegek

Az üveg legnagyobb hátránya, hogy törékeny. Ezt a sajátosságát eddig még nem sikerült megváltoztatni, éppen ezért nem létezik törhetetlen üveg. Emiatt szükséges az üvegtöréseket minimalizálni, törés utáni szilánkosságukat befolyásolni. A szerkezeteken és az azokat működtető vasalat rendszeren kívül definiálhatjuk, hogy a beszerelésre kerülő alapból is nagy szilárdságú 4mm vastagságú üveg felülete milyen behatásokra milyen módon reagáljon.

  • Edzett üveg: Gyártás során a víztiszta üveget magas hőmérsékletre hevítik, majd hirtelen lehűtik. Ez által az edzett biztonsági üveg többszörös szilárdsági értékeket ér el és egy esetleges törés esetén több száz apró, tompa darabra esik szét, amelyek komolyabb sérüléseket ezáltal nem okoznak.
  • Ragasztott biztonsági üveg: Jó fényáteresztő és UV szűrő képessége mellett a két egymáshoz ragasztott üveglap a közéjük kerülő biztonsági fóliának köszönhetően üvegtörés esetén megakadályozza annak teljes beesését, csökkenti szilánkosságát. Az ezzel a technológiával készülő üvegek a hangszigetelést is nagyban javítják.
  • Átdobás-gátló üveg (P1A osztály): Két üvegréteg közé kerülő speciális fólia laminátum kerül, melynek szerepe, hogy nehezebb tárggyal (pld. kövek, italos üvegek, stb.) mért behatás során az üveg ne szakadjon be. Ezek mellett a fólia szerepe, hogy csökkentse a szilánkosodást.


AJÁNLATOT KÉREK!

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.