AJÁNLATOT KÉREK!

Tömör fenyő beltéri ajtók

E termékcsaláddal igazán természetközeli otthont varázsolhatunk

Dekor- és CPL fóliás, festett MDF és fenyő beltéri ajtók
Főoldal > Tömör fenyő beltéri ajtók

Tömör fenyő beltéri ajtók

E termékcsaláddal igazán természetközeli otthont varázsolhatunk. A klasszikus mellett már elérhetőek a modern vonalvezetésű termékek, így minimalista otthonok belteréhez is igazítható. Kérhető natúr és lazúrozott felületkezeléssel is.


AJÁNLATOT KÉREK!

Tömör fenyő beltéri ajtók tulajdonságai

i

Minőség

Minden termék első osztályú, hibakiejtett faanyag felhasználásával készül. A tok és az ajtószárny egyaránt hossztoldással kerül összeillesztésre. Felülete igény esetén Milesi márkájú lazúrral kezelt. Az így kapott felület ellenáll a páralecsapódás miatti vízfelvételnek, szerkezete stabil és csavarodásmentes marad hosszú ideig.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

i

Színek

Ügyféligényeket kielégítve a Milesi gyártó Hydrocrom lazúrjai tökéletes fedést biztosítanak, és hosszú távon is tartósak. Legújabb fejlesztésük a Trend színcsalád, melyek szögletesebb vonalvezetésű ajtókkal modern, letisztult formát eredményeznek. Ezen kívül igény esetén bármilyen RAL színre festve kérhetők.

i

Kialakítások

Gyártónk kínálatában számos kazettás kialakítás közül választhat, melyek kérhetők egy- vagy kétszárnyú nyíló, illetve fal előtt futó tolóajtó kivitelben. Igény esetén íves vagy alakos szerkezetek is rendelhetőek. Az ajtólapok kazettás kialakításúak, melyek mart széllel vagy teljesen sík felülettel készülnek. A kazetták helyett tetszés szerinti üvegek is kérhetőek.

i

Üveges

Sík felületű üvegek esetén víztiszta, bordázott katedrálüvegek esetén csincsilla, fatörzs vagy kura üveggel kérhetőek az ajtók bármiféle felár nélkül. Ezektől függetlenül elérhető például a közkedvelt savmart vagy a fenyő ajtóknál népszerű felhő üvegezés is. Bemutatótermünkben megtekinthető az összes üvegtípus, így nem szükséges az interneten található képekre hagyatkoznia.

i

Gyártás, tartozékok

Minden termék egyedileg, a megrendelő igényei szerint készül. A tokozást tekintve fix 12cm-es pallótokkal készül, melynek tartozéka az integrált küszöb is. A pallótok kiváltható a többi termékcsaládnál is használt utólag szerelhető tokkal, mely 2cm-es falvastagsági állíthatósággal készül.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.