AJÁNLATOT KÉREK!

Műanyag külsőtokos redőny

A legelterjedtebb redőnytípus, főleg kedvező ára miatt

Fensterplast árnyékolás, szúnyoghálók
Főoldal > Műanyag külsőtokos redőny

Műanyag külsőtokos redőny

Ez a legelterjedtebb redőnytípus, főleg kedvező ára miatt. A nálunk kapható rendszerek mindegyikét fémtengellyel és alumínium záróléccel szereljük, a megbízhatóbb működés miatt. A lamellák mozgatása gurtnival vagy zsinórra megoldott, motoros vezérlés nem lehetséges.


AJÁNLATOT KÉREK!

Műanyag külsőtokos redőny tulajdonságai

i

Jellemzők

A redőny doboza felületkezelt lindab lemez 45°-os hajlítással, a klasszikus megjelenés érdekében; a műanyag vezetősín textilkefével felszerelt, a halkabb működés miatt. A felhasznált anyagok minősége miatt a redőnyök látszó elemei még erős UV sugárzás hatására sem sárgulnak meg.

i

Extrák

Alap extrák közé tartozik a redőnydobozba építhető függőleges mozgatású rolós szúnyogháló. Ezzel az opcióval egy külön felszerelendő elemet spórolhat meg, valamint megjelenése is esztétikusabb. Új építésű ingatlan esetén kérheti vakolható homloklappal, így a redőnydoboz „elrejthetővé” válik. Ebben az esetben a redőnydoboz 20°-os töréssel készül.

i

Színek

Alap esetben minden látszó elem fehér színű. Van lehetőség azonban a redőnydoboz és a vezetősínek (alumínium esetén) színezésére is. A lamellák esetén viszont a gyártó megkötéseket alkalmaz. Bővebb információért keresse fel értékesítőinket a 22. kerületi bemutatótermünkben.

i

Biztonság

Műanyag redőnyrendszerek esetén extra biztonsági opció nem kérhető, ám az ingatlanba történő bejutást így is megnehezítik. Amennyiben feltolás ellen védett redőnyt szeretne, nézze meg alumínium redőnycsaládunkat.

i

Beépítés

A beépítés történhet a nyílászárók beszerelésével egy időben, amennyiben azzal együtt rendeli meg, de már meglévő nyílászárók esetén is használható. Ebben az esetben egy helyszíni szemrevételezés keretein belül szakértő kollégánk állapítja meg, hogy lehetséges e.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.