AJÁNLATOT KÉREK!

Felső tokos redőny

Főként régebbi építésű családi- illetve társasházaknál használták

Fensterplast árnyékolás, szúnyoghálók
Főoldal > Felső tokos redőny

Felső tokos redőny

Főként régebbi építésű családi- illetve társasházaknál használták, melyek a kapcsolt gerébtokos ablakokhoz készültek. Amennyiben a cserére szoruló ablakai fölött van beépített redőny, akkor azt az ablakkal együtt szükséges cserélni, mivel ez a típus utólagosan nem beépíthető.


AJÁNLATOT KÉREK!

Felső tokos redőny tulajdonságai

i

Jellemzők

Minden redőnydoboz extrudált légkamrás műanyag profilból készül, melyhez szintén műanyag lefutósín kapcsolódik. A műanyagból-, vagy hőszigetelt alumínium lamellák fémtengelyre rögzítettek. A redőnydoboz 195- vagy 245mm magasságú, hőszigetelő betéttel ellátott.

i

Színek és extrák

Az alap színe a redőnynek – műanyag és alumínium lamella esetén is – fehér (RAL 9016). Ez a rendszer is kérhető renolit fóliával bevont dobozzal és vezetősínnel, valamint színes palásttal. A redőnydoboz külön kérésre készülhet egy- vagy két oldali vakolható felülettel. Minden kivitel kérhető redőnydobozba integrált függőleges működtetésű szúnyoghálóval.

i

Kezelési módok

Kezelése külön kérés nélkül gurtnival, vagy szűkebb belső kávánál zsinórral megoldott. Amennyiben alumínium palásttal szerelt szerkezetről beszélünk, abban az esetben az arriterezett palást miatt kérhető az árnyékolás motoros mozgatással is, melyekből számos változat létezik.

i

Motoros meghajtás

E tekintetben 2-2 típust különböztetünk meg:

  • Automata végállású, kapcsolós vagy távirányítós: a motor beszerelésekor beállított alsó- és felső végállás között csak a kapcsológomb (vagy a távirányító gombjának) megnyomására áll meg, a programot végig viszi.
  • Akadályérzékelős, kapcsolós vagy távirányítós: a motor beszerelésekor beállított alsó- és felső végállás között abban az esetben megáll, amikor a lefele mozgó lamellák akadályt érzékelnek, ellenkező esetben a programot végig viszi.

i

Biztonság

Külön kérésre a lamellák fémtengelyhez rögzítése nem csavarokkal, hanem az úgynevezett Lock-To-Play merevfelfüggesztéssel történik. Teljesen leengedett palást esetén azok felfelé tolása nem lehetséges, ezáltal megakadályozva a bejutást.

i

Beépítés

A beépítés a nyílászárók beszerelésével egy időben történik a régi gerébtokos redőnydoboz helyére. Mivel az új rendszer külmérete kisebb, mint a régi redőnydobozé, emiatt a fennmaradó hézagot szigetelő lemezzel szükséges kitölteni. Ezt a szolgáltatást a beépítésen felül cégünktől is megrendelheti.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.