AJÁNLATOT KÉREK!

Alumínium külsőtokos redőny

Az alumínium lamellával szerelt redőny nem csak árnyékol, de véd a kinti hőmérséklet ellen

Fensterplast árnyékolás, szúnyoghálók
Főoldal > Alumínium külsőtokos redőny

Alumínium külsőtokos redőny

Az alumínium lamellával szerelt redőny nem csak árnyékol, de véd a kinti hőmérséklet ellen a lamellákba fújt hőszigetelő poliuretán habnak köszönhetően. Ezért- és nagy fokú személyre szabhatósága miatt ajánljuk elsődlegesen ezt a rendszert.


AJÁNLATOT KÉREK!

Alumínium külsőtokos redőny tulajdonságai

i

Jellemzők

Minden redőny hátul zárt, két részből álló (hátfal és előlap) 45°-os szögben hajlított, korrózióálló és porszórt alumínium redőnydobozból, alumínium vezetősínből, fémtengelyből illetve a szélein összekapcsolt (arriterezett) palástból áll.

i

Színek és extrák

Az alap színe a redőnynek fehér (RAL 9016). Ettől eltérve viszont kérhető a – kültéri nyílászáróknál is – nagy népszerűségnek örvendő renolit fóliával ellátott doboz és vezetősín, valamint ezeket kiegészítendő a faerezett hatású festett palást. Minden kivitel kérhető redőnydobozba integrált függőleges működtetésű szúnyoghálóval, valamint elérhető a vakolható homloklappal készülő kivitel. Utóbbi esetében a redőnydoboz 20°-os töréssel készül.

i

Kezelési módok

Kezelése külön kérés nélkül gurtnival, vagy szűkebb belső kávánál zsinórral megoldott. Az arriterezett palástnak köszönhetően kérhető az árnyékolás motoros mozgatással is, melyekből számos változat létezik.

i

Motoros meghajtás

E tekintetben 2-2 típust különböztetünk meg:

  • Automata végállású, kapcsolós vagy távirányítós: a motor beszerelésekor beállított alsó- és felső végállás között csak a kapcsológomb (vagy a távirányító gombjának) megnyomására áll meg, a programot végig viszi.
  • Akadályérzékelős, kapcsolós vagy távirányítós: a motor beszerelésekor beállított alsó- és felső végállás között abban az esetben megáll, amikor a lefele mozgó lamellák akadályt érzékelnek, ellenkező esetben a programot végig viszi.

i

Biztonság

Külön kérésre a lamellák fémtengelyhez rögzítése nem csavarokkal, hanem az úgynevezett Lock-To-Play merevfelfüggesztéssel történik. Teljesen leengedett palást esetén azok felfelé tolása nem lehetséges, ezáltal megakadályozva a bejutást.

i

Beépítés

A beépítés történhet a nyílászárók beszerelésével egy időben, amennyiben azzal együtt rendeli meg, de már meglévő nyílászárók esetén is használható. Ebben az esetben egy helyszíni szemrevételezés keretein belül szakértő kollégánk állapítja meg, hogy lehetséges e.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.