AJÁNLATOT KÉREK!

Szúnyogháló

Minőségi védelmet nyújtunk a rovarok és bogarak ellen

Fensterplast árnyékolás, szúnyoghálók
Főoldal > Szúnyogháló

Szúnyogháló

Köszönhetően az időtálló felületkezelt alumínium váznak, valamint az UV álló üvegszálas háló anyagnak köszönhetően minőségi védelmet nyújtunk a rovarok és bogarak ellen. Szúnyoghálóink többféle kivitelben és méretben elérhetőek.


AJÁNLATOT KÉREK!

Szúnyogháló tulajdonságai

i

Fix szúnyogháló

A legegyszerűbb szúnyogháló típus, mely nem rendelkezik mozgó alkatrésszel, így csökkentve a meghibásodás lehetőségét. Létezik az ablak nyílásába bepattintható- és az ablak keretére csavarral rögzíthető kivitel is, melyek egyike sem akadályozza az ablakszárny bezárását. Könnyen leszerelhető ezáltal egyszerűen tisztítható.

i

Rolós függőleges vagy vízszintes működtetésű

Nyílásszáróival harmonizáló megjelenés, egyszerű működtetéssel. Ablakoknál függőleges-, míg teraszajtóknál vízszintes vezetősínnel. A rugós mechanikának köszönhetően a le- és felhúzás egyszerű, behúzott állapotban alsó fix akasztó vagy mágnes rögzíti a hálót.

i

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nagy igénybevétel esetén ajánljuk ezt az akár kéz nélkül is nyitható szúnyogháló típust. Alkalmazása történhet bejárati ajtóknál is a megfelelő kiemelőkerettel szerelve. Az automatikus záródásért a zsanérokba épített rugós mechanika felel.

i

Pliszé szúnyogháló

Vízszintes irányú mozgatású, harmonikaszerűen összehajtogatott szúnyogháló, mely mozgó alkatrész és erős visszatekerő rugó híján sokkal finomabb működést és extravagáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. A háló megvezetése a középső részeken vékony zsinórokkal történik, mely nagy méretben is stabillá teszi a hálót szeles időben is.

i

Felhasznált anyagok

A fix műanyag keretes szúnyogháló kivételével minden szúnyogháló rendszerünk kerete fehér színre festett alumíniumból készül, melyen a rögzítési pontok elő fúrva kerülnek megrendelőinkhez. Az UV álló, üvegszálas szúnyogháló anyag pedig hosszú élettartamot és kiváló minőséget garantál. A háló sérülése, szakadása esetén könnyen cserélhető.

i

Színek

Az általunk forgalmazott szúnyogháló típusok színe – ahogy a műanyag nyílászárók és redőnyök esetén is – fehér. Alumínium szerkezetük lehetővé teszi, hogy renolit fóliával vagy egyedi RAL szinterezéssel a nyílászárók színéhez vagy ügyfeleink igényéhez igazítsuk.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.