AJÁNLATOT KÉREK!

Zsalúzia

Modern megjelenésű kültéri árnyékolócsalád

Fensterplast árnyékolás, szúnyoghálók
Főoldal > Zsalúzia

Zsalúzia

Modern megjelenésű kültéri árnyékolócsalád, mely alkalmas közintézmények, irodaházak vagy ipari épületek, de magánházak nagy üvegfelületeinek árnyékolására is. Funkcióját tekintve nem egyezik meg a redőnnyel, mivel teljes fényzárás nem érhető el alkalmazásukkal.


AJÁNLATOT KÉREK!

Zsalúzia tulajdonságai

i

Jellemzők

A lamellák fokozatos dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a helyiségbe beáramló fény erősségét. A lamellák lakozásának és felületeinek korszerű kialakításának köszönhetően jól tűrik az időjárás viszontagságait, tovább tartják meg színüket illetve könnyen tisztíthatók. A lamellák hajlítása lehet C- illetve – nagyobb igénybevétel esetén – Z- formájú, a megvezetésük alumínium zárt vezetősínnel, vagy bovdenes feszítőszállal megoldott. Kezelésük történhet kézi kardáncsuklós hajtókarral, illetve motoros működtetéssel.

i

Szín

A zsalúzia doboza és sínes lamellavezető esetén a lefutó is bármilyen RAL színben kérhető, a lamellaszínek tekintetében pedig a gyártó által meghatározott több tucat előre meghatározott szín közül tudja kiválasztani minden ügyfelünk a neki tetsző és ingatlanjához legjobban illőt.

i

Motoros meghajtás

Prémium árnyokolóhoz motoros meghajtás tartozik. A külön, zsalúziákhoz kifejlesztett Somfy redőnymotorok kapcsolós, valamint távirányítós kezeléssel is kérhetők, melynek köszönhetően a lamellák dőlésszöge is könnyedén, több fokozatban állítható. Az opcionálisan elérhető okosotthon vezérlőkkel összekapcsolható, így folyamatos internetkapcsolat mellett mobiltelefonról bárhonnan könnyedén vezérelhető. Minden redőnymotorra 5 év gyártói garancia érvényes.

i

Kiegészítők

Kényelmi funkcióként szolgáló kiegészítőkkel láthatjuk el zsalúzia rendszerünket. Fontos a szélérzékelő, hiszen viharos időjárás esetén – amennyiben nem tartózkodunk otthonunkban – a rendszer magától felhúzza a lamellákat, hogy az időjárás ne tudjon kárt tenni azokban. Kényelmes a fényérzékelő, amely a hozzárendelt szabályok szerint állítja a lamellák dőlésszögét, így szabályozva automatikusan a beengedett fény mennyiségét. Fontos, hogy ezen kiegészítők csak távirányítós vezérlésű rendszerekhez illeszthetők.

i

Beépítés

A beépítés a nyílászárók telepítése után történhet. Vakolható dobozos rendszer esetén a szigetelés előtt, látszó dobozos rendszer esetén a külső homlokzat színezése után. A beépítéssel kapcsolatos részletekkel kapcsolatban értékesítőink nyújtanak bővebb felvilágosítást.

i

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Ajánlatkérő

Használja bátran! Ajánlatkérőnk kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatás,
melynek segítségével várakozás nélkül, azonnal megtudja mennyibe kerülne a nyílászárók cseréje!

Az ajánlatkérő pillanatnyilag üres! Adjon termékeket az ajánlatkérőhöz!
1 lépés: adja meg a kívánt nyílászáró adatait!

 


2 lépés: ha kiválasztotta a nyílászárókat, adja meg az ingatlan jellemzőit!

3 lépés: ha minden paramétert megadott, nyomja meg a befejezés gombot és adja meg az ajánlat kiküldéséhez szükséges személyes adatait!
Kapcsolat

Hétfő - Péntek
8:00-17:00

+36 20 295 8124
+36 20 289 4652
ajanlat@fensterplast.hu

1223 Budapest,
Rózsakert utca 10.