Fensterplast nyílászárók

Tetőtéri ablak

Főoldal > Tetőtéri ablak

A tetőtér sok családi háznál fontos funkcióval bír. Van, ahol csak tárolóként tekintenek rá, de sokan itt alakítják ki a hálóhelyiségeket, ezzel értékes négyzetmétereket spórolnak meg a földszinti élettérnek. Egy ilyen tetőtér fontos eleme a tetőablak. Erre kínálunk megoldást az Optilight és Fakro termékeivel, valamint a hozzájuk tartozó számos kiegészítővel.

  • Üveg (vagy hőszigetelő betét) U értéke: 1,1 W/m2K
  • RC1/RC2 vagy hibásműködés gátlás
  • résszelőzés vagy AERECO

Több információra van szüksége a Fenstarplast tetőtéri ablakokról?

A Fensterplast tetőtéri ablakok tulajdonságai

Optilight

Amennyiben a legkedvezőbb árú, de minőségi borovifenyő alapanyagú tetőtéri ablakot keres, akkor az Optilight termékeit Önnek találták ki. Kapható középső vagy felső forgástengellyel illetve oldalra nyíló kivitelben is, 2- vagy 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. Igény szerint belső acélmerevítéssel szerelt műanyag profilból is.

Fakro

A magas műszaki tartalomnak, a folyamatos innovációnak és a kiváló minőségű gyártósornak köszönhetően a Fakro cég a második legnagyobb tetőablak gyártó a globális piacon. Több országban, köztük Magyarországon is rendelkezik vezérképviselettel. Széles termékpalettájukon olyan termékek találhatók többek között, mint a tetőerkély-, íves- és térdfal ablakok, füstelvezető ablakok.

Megbízhatóság

Minőségi alapanyagokból készülő, az összeszerelési fázis az EU előírásai és ellenőrzése alapján garantált. A megbízható szerkezetek miatti jelentős kereslet miatt, a két terméket gyártó cégcsoport olyan gyártósort tudott fejleszteni évek alatt, amely képes kiszolgálni több, mint 20 ország piacát, olyan szinten, hogy a legtöbb termék raktárról elérhető.

Garancia

Megfelelő burkolókerettel történő helyes beépítés esetén a szerkezetre 10 év, míg az edzett üvegezésre élettartam garanciát vállal a gyártó.

Szellőztetés

Mind a két gyártó terméke rendelkezik egy másodlagos kilincs állással, ez a résszellőző funkció. Ebben az esetben az ablakszárny rögzített állapotban marad. Ezen kívül bizonyos termékek kérhetőek falcszellőzővel szerelve, mely az ablakszárny nyitása nélkül is segíti a helyiség folyamatos szellőzését.

Beépítés

A beszerelési folyamat elve kipróbált és tesztelt, a szakemberek által hosszú évek óta jól ismert módszer. Minden termékhez mellékelt és képekkel illusztrált beépítési útmutató segíti a szakemberek munkáját. A tetőablakokhoz tartozékként univerzális burkolókeret jár, aminek alapfelszereltséges, a teljesen ólommentes 16cm-es alumínium köpeny is.

Kiegészítők

Mind az Optilight, mind a Fakro termékekhez széles választékban elérhetőek a különböző kiegészítők. Szúnyoghálók, belső oldali fényáteresztő- vagy fényzáró rolók, külső hővédő hálók és motoros meghajtású alumínium redőnyök.

Kapcsolódó letölthető katalógusok

Tetőtéri ablakok szakszerű beépítéssel!

Kapcsolatfelvétel

Konzultáljon szakértő munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel és online ajánlatkészítés

Ha gyorsan (munkanapokon max. 48 órán belül) szeretne hozzájutni nagyságrendi árakhoz, akkor használja kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatásunkat, melynek segítségével rövid időn belül megtudhatja mennyibe kerülne a nyílászáróinak, árnyékolóinak cseréje vagy vásárlása!

Néhány adat kitöltése után elküldheti nekünk ajánlatkérését, melynek alapján mi tételes ajánlatot készítünk.

Használom az online ajánlatkérőt