Fensterplast arányékolás, szúnyoghálók

Szúnyogháló

Főoldal > Szúnyogháló

Köszönhetően az időtálló felületkezelt alumínium váznak, valamint az UV álló üvegszálas háló anyagnak köszönhetően minőségi védelmet nyújtunk a rovarok és bogarak ellen. Szúnyoghálóink többféle kivitelben és méretben elérhetőek.

  • Üveg (vagy hőszigetelő betét) U értéke: 1,1 W/m2K
  • RC1/RC2 vagy hibásműködés gátlás
  • résszelőzés vagy AERECO

Több információra van szüksége a Fenstarplast szúnyoghálókról?

A Fensterplast szúnyoghálók

Fix szúnyogháló

A legegyszerűbb szúnyogháló típus, mely nem rendelkezik mozgó alkatrésszel, így csökkentve a meghibásodás lehetőségét. Létezik az ablak nyílásába bepattintható- és az ablak keretére csavarral rögzíthető kivitel is, melyek egyike sem akadályozza az ablakszárny bezárását. Könnyen leszerelhető ezáltal egyszerűen tisztítható.

Rolós függőleges vagy vízszintes működtetésű

Nyílásszáróival harmonizáló megjelenés, egyszerű működtetéssel. Ablakoknál függőleges-, míg teraszajtóknál vízszintes vezetősínnel. A rugós mechanikának köszönhetően a le- és felhúzás egyszerű, behúzott állapotban alsó fix akasztó vagy mágnes rögzíti a hálót.

Nyíló szúnyogháló ajtó

Nagy igénybevétel esetén ajánljuk ezt az akár kéz nélkül is nyitható szúnyogháló típust. Alkalmazása történhet bejárati ajtóknál is a megfelelő kiemelőkerettel szerelve. Az automatikus záródásért a zsanérokba épített rugós mechanika felel.

Pliszé szúnyogháló

Vízszintes irányú mozgatású, harmonikaszerűen összehajtogatott szúnyogháló, mely mozgó alkatrész és erős visszatekerő rugó híján sokkal finomabb működést és extravagáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. A háló megvezetése a középső részeken vékony zsinórokkal történik, mely nagy méretben is stabillá teszi a hálót szeles időben is.

Felhasznált anyagok

A fix műanyag keretes szúnyogháló kivételével minden szúnyogháló rendszerünk kerete fehér színre festett alumíniumból készül, melyen a rögzítési pontok elő fúrva kerülnek megrendelőinkhez. Az UV álló, üvegszálas szúnyogháló anyag pedig hosszú élettartamot és kiváló minőséget garantál. A háló sérülése, szakadása esetén könnyen cserélhető.

Színek

Az általunk forgalmazott szúnyogháló típusok színe – ahogy a műanyag nyílászárók és redőnyök esetén is – fehér. Alumínium szerkezetük lehetővé teszi, hogy renolit fóliával vagy egyedi RAL szinterezéssel a nyílászárók színéhez vagy ügyfeleink igényéhez igazítsuk.

Kapcsolódó letölthető katalógusok

Szúnyogháló szakszerű beépítéssel!

Kapcsolatfelvétel

Konzultáljon szakértő munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel és online ajánlatkészítés

Ha gyorsan (munkanapokon max. 48 órán belül) szeretne hozzájutni nagyságrendi árakhoz, akkor használja kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatásunkat, melynek segítségével rövid időn belül megtudhatja mennyibe kerülne a nyílászáróinak, árnyékolóinak cseréje vagy vásárlása!

Néhány adat kitöltése után elküldheti nekünk ajánlatkérését, melynek alapján mi tételes ajánlatot készítünk.

Használom az online ajánlatkérőt