Fensterplast Prémium felületek és szerkezetek

Prémium felületek és szerkezetek

Főoldal > Faerezett fóliás, Alumínium borítás, Toló-bukó és Emelő-toló erkélyajtók

Amennyiben nem elégszik meg az átlagos alapkialakítással. Ha egyedi igénye van vagy eltérne a megszokottól, akkor jó helyen jár. Többféle termékcsaládhoz kínálunk egyedi, prémium megoldásokat. Amennyiben nem találja, amit keres, vegye fel kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.

  • Üveg (vagy hőszigetelő betét) U értéke: 1,1 W/m2K
  • RC1/RC2 vagy hibásműködés gátlás
  • résszelőzés vagy AERECO

Több információra van szüksége a Fenstarplast prémium felületekről és szerkezetekről?

A Fensterplast prémium felületek és szerkezetek tulajdonságai

Faerezetes és dekorfóliás felületek

A Fenster Plast Ablak Stúdió többféle színes rendszert támogat: színes dekorfóliák, faerezetes fóliák, akril bevonatos, utólag fóliázott (Renolit), egyedileg festett (RAL). A színes szerkezetek erősebb acélmerevítést kapnak, így kevésbé hajlamosak torzulásra, csavarodásra.

Alumínium borítás

Modern stílus, elegáns megjelenés, minimál-design. Az alumínium borítású műanyag nyílászáróink elérhetők RAL skála bármely színében. Esztétikus, a legmagasabb minőségi igényeket kielégítő nyílászáró kiegészítő. Felülete rendkívül ellenálló és ablakát védi a környezet káros behatásaitól (pl. UV sugárzás, porkarc).

Okos bejárati ajtók

Az intelligens ajtózárak kifinomult „hozzáférés-vezérlési” funkciókat kínálnak otthonához és vállalkozáshoz. Az okostelefon alkalmazással támogatott ajtónyitás (pl. Bluetooth, NFC), az ujjlenyomat leolvasós zárak, a programozható vezérlőkkel irányított motoros vasalatok már életünk része.

Síkban záródó beltéri ajtók

Falc nélküli ajtó, ahol az ajtólap, az ajtó külső borítása egy síkba kerül. Minimál stílus, modern megjelenés, precíz kivitelezés – ami ezt a beltéri ajtótípust jellemzi. A falcolatlan beltéri ajtó megjelenésére akkor tehetjük fel a koronát, ha a szerkezet a fal síkjában kerül beépítésre.

Üvegajtó, üveg tolóajtó és üveg térelválasztók

A modern belsőépítészet nélkülözhetetlen szerkezete. Üvegajtó, üveg tolóajtó és egyéb üveg térelválasztó szerkezeteink lehetővé teszik a belső terek elkülönítését anélkül, hogy a fény útjába állnának. Az üvegajtó lapja nagy szilárdságú, 8 mm vastag edzett üveg. Felülete savmarással, digitális nyomtatással tehető egyedivé, de nem ritkák az anyagában színezett (parsol) üvegajtó rendszerek sem.

Falban futó tolóajtó

A Falban futó tolóajtó maga a rejtett, helytakarékos elegancia. A tolóajtó szárnyai a falba tolhatók, így a teljes falfelület mindkét oldalán szabadon használható korlátok nélkül. A dupla ajtó szárnyai kétfelé (jobbra és balra), vagy ugyanarra oldalra csúsztathatók. Beépítése vakolt, vagy gipszkartonból kialakított térelválasztó falakba egyaránt lehetséges.

Fal előtt toló ajtó

Egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető szerkezet. Meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába is könnyűszerrel beépíthető. Előnyük a hagyományos nyíló ajtóhoz képest a tolóajtó választásával extra helyet szabadíthatunk fel. A beltéri tolóajtók frontjai készülhetnek tömörfából, furnérozott felületű, MDF, CPL laminált felületű ajtólapokból, de akár edzett üveglapból is.

Kapcsolódó letölthető katalógusok

Prémium felületek és szerkezetek szakszerű beépítéssel!

Kapcsolatfelvétel

Konzultáljon szakértő munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel és online ajánlatkészítés

Ha gyorsan (munkanapokon max. 48 órán belül) szeretne hozzájutni nagyságrendi árakhoz, akkor használja kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatásunkat, melynek segítségével rövid időn belül megtudhatja mennyibe kerülne a nyílászáróinak, árnyékolóinak cseréje vagy vásárlása!

Néhány adat kitöltése után elküldheti nekünk ajánlatkérését, melynek alapján mi tételes ajánlatot készítünk.

Használom az online ajánlatkérőt