Fensterplast Prémium felületek és szerkezetek

Prémium felületek és szerkezetek

Főoldal > Faerezett fóliás, Alumínium borítás, Toló-bukó és Emelő-toló erkélyajtók

Amennyiben nem elégszik meg az átlagos alapkialakítással. Ha egyedi igénye van vagy eltérne a megszokottól, akkor jó helyen jár. Többféle termékcsaládhoz kínálunk egyedi, prémium megoldásokat. Amennyiben nem találja, amit keres, vegye fel kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.

  • Üveg (vagy hőszigetelő betét) U értéke: 1,1 W/m2K
  • RC1/RC2 vagy hibásműködés gátlás
  • résszelőzés vagy AERECO

Több információra van szüksége a Fenstarplast prémium felületekről és szerkezetekről?

A Fensterplast prémium felületek és szerkezetek tulajdonságai

Faerezett fóliás

A műanyag tartóssága a fa prémium érzetével vegyítve. Tartós, UV álló renolit fólia, mely több tucat színben elérhető és bármilyen ablaktípusra kérhető, legyen szó akár egy- akár mindkét oldali fóliázásról.

Alumínium borítás

A nyílászárók külső felületi védelme az időjárás ellen minden ügyfelünk kívánsága. Haladva a technológiai újításokkal mind a műanyag, mind fa termékeknél elérhető a külső oldali porszórt alumínium borítás, melynek köszönhetően még ellenállóbb külső felületet kapunk. A porszórt festésnek köszönhetően bármilyen színben kérhető.

Toló-bukó és Emelő-toló erkélyajtók

A legkisebb helyigényű teraszajtók, melyek modern megjelenést és prémium érzetet biztosítanak. Mind fából mind műanyagból is készülhetnek, akár alumínium borítással – vagy műanyag szerkezet esetén – akár fóliázott felülettel.

 

Tolórudak bejárati ajtóhoz

Modern megjelenésű otthonunk bejárati ajtaja elképzelhetetlen külső oldali kilinccsel. Gyártónk tucatnyi lehetőséget kínál mind forma, mind méret tekintetében. Alkalmazásuk többnyire külső oldalon szokott történni, de kérhető belső oldalra is. Fa- és műanyag nyílászárókhoz egyaránt felszerelhető.

Síkban záródó beltéri ajtók

Ez a típus esztétikus és prémium megjelenést kölcsönöz a beltéri ajtóknak, látszó-, kitüremkedő zsanérok nélkül. Elérhető CPL fóliás és festett MDF kivitelben is. Blendés – azaz a tokborítás felső része a mennyezetig kifuttatva készül – kialakítással a megjelenése extravagáns lesz, bármilyen letisztult formavilágú enteriőrbe jól illeszkedik. Az ajtólap felülete kérhető üvegbetétes vagy fémintarziás dizájnnal is.

Üveg beltéri ajtók

CPL fóliás vagy festett MDF tokhoz elérhető a teljes felületű edzettüveg ajtólap. Speciális kialakításának köszönhetően világos terek hozhatók létre. Alkalmazásuk főként irodákban és privát fürdőszobákban, vizes helyiségekben történik, de bárhol alkalmazható, ez csak egyedi ízlés kérdése. A nyíló változaton túl rendelhető fal előtt vagy falban futó tolóajtó kivitelben. Az üveg víztiszta, színezett vagy savmart lehet.

Falban futó beltéri ajtók

Első osztályú olasz minőség, időtálló alapanyagokból, szükség esetén falbontás nélkül is könnyen szerelhető vázzal. Ezt nyújtja az Eclisse falban futó tolóajtócsalád. Elérhető gipszkarton és vakolt falhoz, egy- illetve kétszárnyú kivitelben is. Speciális vázkeret kialakítással akár villanykapcsolók, dugaljak, illetve lámpatestek is felszerelhetők, de a nagyobb súlyú képkeretek valamint könyvespolcok sem jelentenek akadályt.

 

Kapcsolódó letölthető katalógusok

Prémium felületek és szerkezetek szakszerű beépítéssel!

Kapcsolatfelvétel

Konzultáljon szakértő munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel és online ajánlatkészítés

Ha gyorsan (munkanapokon max. 48 órán belül) szeretne hozzájutni nagyságrendi árakhoz, akkor használja kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatásunkat, melynek segítségével rövid időn belül megtudhatja mennyibe kerülne a nyílászáróinak, árnyékolóinak cseréje vagy vásárlása!

Néhány adat kitöltése után elküldheti nekünk ajánlatkérését, melynek alapján mi tételes ajánlatot készítünk.

Használom az online ajánlatkérőt

Aktuális akciónk