Fensterplast műanyag nyílászárók

Műanyag hőszigetelt beltéri ajtók

Főoldal > Műanyag hőszigetelt beltéri ajtók

Alkalmazásuk elsősorban olyan helyiségeknél szükséges, ahol a lakótér közvetett részéből egy fűtetlen, vagy a lakótérrel szembeni jóval nagyobb hőmérsékletkülönbséget tartunk (pld. garázs – akár fűtött, akár fűtetlen – és lakótér elválasztása). Ezeken a helyeken a beltéri ajtók használata nem ajánlott, ugyanis a hagyományos papírrács betétes szerkezetek egy idő után elvetemedhetnek, rendellenes működést okozva. Ezzel a könnyített, beltérre is alkalmazható rendszerrel tesszük teljessé a nyílászáró választékunkat.

  • Üveg (vagy hőszigetelő betét) U értéke: 1,1 W/m2K
  • RC1/RC2 vagy hibásműködés gátlás
  • résszelőzés vagy AERECO

Több információra van szüksége a Fenstarplast műanyag hőszigetelt beltéri ajtókról?

A Fensterplast műanyag hőszigetelt beltéri ajtók tulajdonságai

Megbízhatóság

Műanyag nyílászáróink alapját az alapból fehér színű, ’A’ kategóriás műanyag profil, az erősített oldalfalú horganyzott acélidom merevítés, az időjárásálló EPDM gumitömítés valamint a szintén első osztályú Roto biztonsági vasalat és zsanérok adják. A küszöbprofil 2cm magas hőhídmentes alumíniumból készül.

Garancia

Minden szerkezetre a gyártó által meghatározott idejű, teljes körű garancia érvényes. Amennyiben a termékek telepítését cégünk végzi, úgy a beépítési szolgáltatásunkra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Biztonság

Attól függetlenül, hogy nem főbejárati ajtóról van szó, még fontos a biztonság, de nem elsődleges. Ebben az esetben 1 ponton záródó alap biztonsági zárat és ablak pántokat használunk, így a faragva költségeken, de hosszú távon is stabilan működő szerkezetet tudunk adni.

Beépítés

A megrendelt nyílászáróinak és kiegészítőinek a beépítését több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink fogják elvégezni. A szállítástól, a szakszerű eszközökkel és kifogástalan minőségben végzett kivitelezésig minden a mi feladatunk. Opcionális beépítési módokról (pl. RAL szalagos beépítés) tanácsadóink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

Profilok

Ahogy a főbejárati ajtóknál, úgy ezeknél a termékeknél is két féle profiltípus elérhető:

  • Kömmerling 76AD: kétgumitömítéses, alapesetben 24mm vastag panel vagy üveg befogadására alkalmas.
  • Kömmerling 88 Plus: háromgumitömítésese, alapesetben 48mm vastag panel vagy üveg befogadására alkalmas.

Kialakítások

Bejárati ajtajaink rendelhetőek egy- illetve kétszárnyú kivitelben, befelé vagy kifelé nyíló szárnnyal. Az alapeset egyszárnyú, befelé nyíló ajtót jelent, tömör kivitelű panellel vagy víztiszta üveggel, kívül belül fehér színben.

Design

Az ilyen típusú mellékbejárati ajtóknál az esetek nagy részében teljesen tömör, dombornyomás nélküli, úgynevezett stadúr betéttel oldjuk meg a szárny kitöltését. Ettől függetlenül kérhető bármilyen díszpanellel vagy osztott szárnnyal. Bemutatótermünkben segítünk kiválasztani az Önnek legjobban tetszőt.

Kapcsolódó letölthető katalógusok

Műanyag hőszigetelt beltéri ajtók szakszerű beépítéssel!

Kapcsolatfelvétel

Konzultáljon szakértő munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel és online ajánlatkészítés

Ha gyorsan (munkanapokon max. 48 órán belül) szeretne hozzájutni nagyságrendi árakhoz, akkor használja kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatásunkat, melynek segítségével rövid időn belül megtudhatja mennyibe kerülne a nyílászáróinak, árnyékolóinak cseréje vagy vásárlása!

Néhány adat kitöltése után elküldheti nekünk ajánlatkérését, melynek alapján mi tételes ajánlatot készítünk.

Használom az online ajánlatkérőt