Fensterplast kiegészítők

Kiegészítők

Főoldal > Dekorációs kiegészítők, kilincsek, díszlécek, párkányok, könyöklők

Számos kiegészítővel foglalkozunk, melyekkel teljessé tehető a nyílászáró csere vagy a beépítés folyamata. Nálunk egy helyen szinte mindent megtalál, ami új nyílászárójához kellhet, így nem szükséges több helyről beszereznie azokat.

 • Üveg (vagy hőszigetelő betét) U értéke: 1,1 W/m2K
 • RC1/RC2 vagy hibásműködés gátlás
 • résszelőzés vagy AERECO

Több információra van szüksége a Fenstarplast kiegészítőkről?

A Fensterplast kiegészítők

Takarólécek

Külső és belső oldalra egyaránt felhelyezhetőek, céljuk a rögzítési hézag púrhab kitöltésének az időjárással szembeni védelme, valamint esztétikai takarása. Használatuk panellakásoknál a leggyakoribb, de alkalmazható oszan épületeknél is, ahol az ablakcsere után a vakolattal történő helyreállítás kiváltható a takaróléccel.

 • Műanyag: elérhető a fehéren kívül a legtöbb kedvelt Renolit fóliaszínnel megegyező színben, többféle szélességi méretben.
 • Fa: elérhető a nyílászáróval megegyező színben, többféle szélességi méretben,

Kilincsek

Beszállítónk az ország legnagyobb kilincs forgalmazója. Kínálatukban a klasszikus és modern kilincsek mellett megtalálhatóak a rusztikus, kovácsoltvas kinézetű darabok is. Rozettás és hosszúcímkés kivitelben egyaránt. Közintézményekhez elérhető a nagy nyitásszámra tervezett Projekt termékcsalád is, mely a felhasznált anyagoknak köszönhetően igazán strapabíró.

Párkányok és könyöklők

Fából és műanyagból készülő belső oldali könyöklő, illetve alumíniumból készülő hajlított- vagy extrudált megmunkálású külső oldali párkány.

 • Fa: az ablakok színével megegyező színűre pácolt, csak belső oldalra felszerelhető könyöklő, mely bármely méretben elérhető.
 • Műanyag: külső- és belső oldalon is használható fehér-, vagy csak belső oldalon használható renolit fóliás színben elérhető.
 • Hajlított alumínium: fehér színű, külső oldali lemezpárkány, melynek felülete a hajlítás előtt kerül festésre.
 • Extrudált alumínium: vastagabb anyagú, bármilyen RAL színre festhető, préseléssel előállított kültéri lemezpárkány, melynek felülete préselés után kerül festésre

Aereco légbevezető elem

Modern nyílászáróink a gyártási technológiának köszönhetően légmentesen zárnak. Ezek miatt használhatjuk családi házak esetén a megfelelő mértékű automatikus helyiség-átszellőztetés, akár társasházak esetén nyílt égésterű gázüzemű (pld. gáztűzhely, vízmelegítő, stb.) berendezés használatából kifolyólag a gázművek vagy a kéményseprők előírása miatt. Az Aereco több, mint 30 éve gyárt és fejleszt különböző igények kielégítése miatt levegőcserélő rendszereket.

 • EMM-916 – nem lezárható, higroszkopikus (páraérzékelős), automata működésű
 • EMM-716 – lezárható, higroszkopikus (páraérzékelős), automata működésű
 • EAR-200 – nem lezárható, akusztikus (zajszigetelő) és higroszkopikus (páraérzékelős), automata működésű
 • EAR-201 – lezárható, akusztikus (zajszigetelő) és higroszkopikus (páraérzékelős), automata működésű

Kapcsolódó letölthető katalógusok

Kiegészítők szakszerű beépítéssel!

Kapcsolatfelvétel

Konzultáljon szakértő munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel és online ajánlatkészítés

Ha gyorsan (munkanapokon max. 48 órán belül) szeretne hozzájutni nagyságrendi árakhoz, akkor használja kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatásunkat, melynek segítségével rövid időn belül megtudhatja mennyibe kerülne a nyílászáróinak, árnyékolóinak cseréje vagy vásárlása!

Néhány adat kitöltése után elküldheti nekünk ajánlatkérését, melynek alapján mi tételes ajánlatot készítünk.

Használom az online ajánlatkérőt