Fensterplast Árnyékolás, szúnyoghálók

Beltéri árnyékolás

Főoldal > Reluxa, szalagfüggöny, sávroló és roletta

Arra az esetre, ha nem szeretné a redőnyöket, vagy valami miatt nem felszerelhető, akkor is van megoldás. Cégünk termékkínálatában több alternatív beltéri árnyékoló megtalálható, ám ezek esetében is a felszerelhetőség vizsgálata a legelső. Ezekről bővebb felvilágosítást értékesítőink tudnak adni.

  • Üveg (vagy hőszigetelő betét) U értéke: 1,1 W/m2K
  • RC1/RC2 vagy hibásműködés gátlás
  • résszelőzés vagy AERECO

Több információra van szüksége a Fenstarplast beltéri árnyékolásról?

A Fensterplast beltéri árnyékolások

Reluxa

Alkalmazásuk elterjedése főleg a házgyári panellakások építésével egyidőbe tehető. Akkor még az ablakszárny két üveglapja közé kerültek. A mostani hőszigetelő üvegezésekkel ellátott nyílászárók azonban kizárják, hogy régi helyükön lássuk viszont őket, ezért az ablakszárny felső elemére szereljük. Több tucat szín közül választhat, így minden helyiségbe a megfelelő tud kerülni.

Szalagfüggöny

Legtöbbször irodák diszkrét árnyékolására használják, de alkalmazható nagy üvegfelületek esetében is, ahol a méretkorlátok miatt már a reluxa vagy a rolós textil árnyékolók már nem gyárthatók. Többféle textiltípus és több tucat féle szín áll ügyfeleink rendelkezésére.

Sávroló

Exkluzív beltéri árnyékoló, mely extravagáns megjelenésével otthonunk és nyílászáróink dísze lesz. A váltakozó sötétítő és fényáteresztő sávoknak köszönhetően egész finoman szabályozható a beeső fény erőssége. A több tucat textilszín közül minden ügyfelünk biztosan megtalálja otthonához illőt.

Roletta

Működését tekintve hasonlít a sávrolóhoz, azzal a különbséggel, hogy az árnyékoló textilanyag nem sávos elrendezésű. Függőleges irányú mozgatással szabályozható a beeső fény mennyisége. A textil hátoldalától függően lehet fényszűrő- vagy sötétítő funkciójú. Igény szerint szerelhető nyílászáróra vagy falra is.

Kapcsolódó letölthető katalógusok

Beltéri árnyékolás szakszerű beépítéssel!

Kapcsolatfelvétel

Konzultáljon szakértő munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel és online ajánlatkészítés

Ha gyorsan (munkanapokon max. 48 órán belül) szeretne hozzájutni nagyságrendi árakhoz, akkor használja kötelezettségmentes és ingyenes szolgáltatásunkat, melynek segítségével rövid időn belül megtudhatja mennyibe kerülne a nyílászáróinak, árnyékolóinak cseréje vagy vásárlása!

Néhány adat kitöltése után elküldheti nekünk ajánlatkérését, melynek alapján mi tételes ajánlatot készítünk.

Használom az online ajánlatkérőt