A hétköznapi döntés is lehet minőségi

Fensterplast Ablak Stúdió - Prémium műanyag nyílászárók

Több ezer megrendelés

Az elmúlt 10 évben több tízezer ajánlatkérés érkezett, melyből több ezer megrendelés született. A Fensterplast Ablak Stúdió folyamatosan fejlődik, tudatosan építi megjelenését. Büszkék vagyunk az eddig sikerrel elvégzett munkáinkra, valamint arra is, hogy ha bármilyen hiba vagy váratlan helyzet állt elő, tudásunk legjavát nyújtva megoldottuk a feladatot.

Ezek miatt kollégáink hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, egy-egy – ügyfeleink számára – váratlan helyzetet higgadtan kezelve, rutinból oldanak meg. Büszkék vagyunk arra is, hogy a nyílászárók világában a folyamatos változások közepette is stabilan végezzük munkánkat, mely nagy részt elégedett ügyfeleinknek köszönhető.

Többféle fizetési mód

Cégünknél két féle fizetési mód közül választhat. Rendelt nyílászáróinak az első és második részletét akár személyesen készpénzben a 22.kerület Rózsakert u. 10 szám alatt lévő bemutatótermünkben, akár a személyesen- vagy elektronikus úton kapott díjbekérő alapján is el tudja utalni cégünk K&H banknál vezetett számlaszámára.

Egy megrendeléshez – mely beépítési szolgáltatást is tartalmaz – három lépcsős fizetési ütemezés tartozik. A már említett első fizetési részlet a megrendelés és a gyártás elindításához szükséges foglaló összege.

A második, az úgynevezett anyagdíj hátralék összege, mely a rendelt szerkezetek, valamint a szállítási díj bruttó díjának kiegyenlítésére szolgál.

A harmadik összeg a beépítési szolgáltatások díját tartalmazza, melyet a munka elvégeztével, a beépítést végző kollégánknál a beépítési címen rendezhet.

Minden fizetésről egy végszámlát állítunk ki, mely aláírás és pecsét nélkül is érvényes. Amennyiben szükséges, úgy a munka elvégeztével egy összesítő fizetési igazolást állítunk ki, melyen a teljesített számlák sorszámai és összegei szerepelnek.

A műanyag ablak szakértője

Specialisták vagyunk!

A műanyag nyílászárók tervezési feladatait, a felmérést, az ajánlatadást, a megrendelést, a beépítést kézben tartjuk és segítjük. Különleges garanciális csomagunk keretén belül minden szerkezetre közvetlenül a termék gyártója vállal garanciát. Ez gyártónkként eltérhet, de általánosságban véve kültéri nyílászáróknál 24 hónap, beltéri nyílászáróknál 12 hónap.

A garanciális szemrevételezések alkalmával, amennyiben kollégánk rendelkezik a megfelelő alkatrészekkel, már az első alkalommal orvosolja a problémát.

Ahol a legfontosabb az ügyfél

Amelyik cég ügyfelekkel foglalkozik, annak az elégedett ügyfél a legjobb reklám. Mi éppen ezért ügyfeleink számára jobb minőségű terméket kínálva, nagyobb figyelmet és törődést biztosító etikus partnerkapcsolati rendszert dolgoztunk ki. Az erősödő piaci versenyben az elégedett és hűséges ügyfélkör kialakítása mindenki számára előnyös.

Ügyfeleinknek azért, mert olyan szolgáltatást biztosítunk, melyre máshol nem feltétlenül számíthatnak, azaz a félretájékoztatás nélküli kommunikáció, valamint a pontosság. Nekünk viszont azért, mert bármennyit invesztálhatunk reklámokra, az őszinte, feltétel nélküli reklámot elégedett ügyfeleink szolgáltatják.

Színes termékpaletta

Mára természetes, hogy a felmerülő nyílászáró igényekre minőségi alternatívákkal is tudjunk válaszolni. A felkínált termékskálát tudatosan fejlesztjük és bővítjük megrendelőink segítségével.

Jelenleg forgalmazott nyílászáróink a maguk termékcsoportjában az átlagostól eltérőek, felső kategóriásnak számítanak. Ebbe beletartoznak a kedvezőbb árú dekorfóliás beltéri ajtók, melyek a saját termékcsoportjukban kiemelkedő, átlagostól eltérő gyártási technológiával készülnek, ezáltal az ajtólapok élei körbefóliázottak, illesztési hézag csak a nem látható részen, az ajtólap tetején található.

Szakemberekkel dolgozunk

A nyílászáró kiválasztásától egészen a beépítésig képzett szakemberekkel és szakértő tanácsadókkal dolgozhatnak együtt.

Tapasztalatunk, hogy csakis a képzett szakemberek biztosíthatják a hibátlan munkát. A folyamatos fejlődésnek és szakmai ismertetőknek hála értékesítő kollégáink ismerői a legújabb gyártói fejlesztéseknek, erősségeknek és hiányosságoknak.

Továbbá ezek az ismeretek minden egyes ügyfélnél bővülnek, hiszen minden érdeklődőnek van olyan kérése, vágya, ami nem hétköznapi, ezáltal kihívást és a megoldás után fejlődést biztosít. Nálunk minden ügyfél egy újabb tapasztalat, és minden tapasztalat hitelessé teszi a munkát.

Egy napon belül ajánlat

Online árajánlatkérő felületünket kitöltve 24 órán belül kollégáink elkészítik és elküldik Önnek e-mailen az árajánlatát.

A további lehetőségekről szakértőink tájékoztatják, megválaszolják kérdéseit, alternatívát adnak igényeire. Az árajánlat készítés metodikájáról azonban tudni érdemes, hogy csak abban az esetben lesz minden részletre kiterjedő a részletessége, amennyiben a helyszíni felmérés megtörtént.

Addig a pontig az épület és jelenlegi nyílászárók típusa adja a kiindulási alapot értékesítő kollégáinknak, akik az addigi tapasztalatok alapján javasolnak megfelelő profiltípust és látják el ügyfeleinket tanácsokkal.

Legyen Ön is szakértő!

A több évtizedes tapasztalat és tudás úgy válik igazán értékessé, ha Ön is a része.

Kövesse szakmai beszélgetéseinket! Ossza meg tapasztalatait mindenkivel!

Keresse a Fensterplast oldalát a közösségi portálokon vagy weboldalunk szakmai híreit olvasva legyen a nyílászáró csere vagy új építés esetén az ilyen típusú ingatlanokra vonatkozó feltételek, kritériumok ismerője.

A kialakult preferenciák segítenek a nyílászáró vásárlás menetében, gyorsítják, megkönnyítik azt. Ezen felül könnyen felismerhetővé teszik a nem minőségi sztenderdek alapján gyártott szerkezeteket.