Ablakcsere program

1. Tanácsadás, árajánlat kérés

Az Ön által az árajánlat kérő felületünkön megadott adatok alapján 48 órán belül (munkanapokon) elkészítjük az előzetes árkalkulációt. Amennyiben rendelkezik asztalos konszignációval, alaprajzzal, vagy fényképpel, azt is elküldheti nekünk oldalunkon, illetve az ajanlat@fensterpalst.hu emailcímen keresztül. Akár nyílászáró pályázat, akár bővebb tájékoztatásért keressen fel minket bemutatótermünkben és segítünk eligazodni a nyílászárók világában.

2. Felmérés, pontos ajánlat

Amennyiben megszületett a döntés és cégünket választaná akár csak a gyártás akár az ablakcsere lebonyolításában, akkor az előzetes árajánlat kéréskor kapott ajánlati számra hivatkozva kérheti díjtalan helyszíni felmérésünket. Beépítési szolgáltatásunk igénybevétele esetén a felmérésre mindenképpen szüksége lesz. Budapest területén belül ez a szolgáltatás díjtalan, azon kívül egyedi árképzést alkalmazunk. A helyszíni felmérés után 24 órán belül elkészítjük a végleges és részletes árkalkulációt. Az elkészült árajánlat alapján bemutatótermi személyes egyeztetést javaslunk, a részletek pontos tisztázása miatt. A felmérés utáni paraméterekkel az igényelt termékeket és a hozzájuk tartozó beépítési szolgáltatást már könnyedén meg tudja rendelni.

3. Szakszerű beépítés

A megrendelt nyílászáróinak és kiegészítőinek a beépítését több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink fogják elvégezni. A szállítástól, a szakszerű eszközökkel és kifogástalan minőségben végzett kivitelezésig minden a mi feladatunk. Önnek csak a használnia kell az új nyílászáróit.

4. Garanciavállalás

Minden szerkezetre a gyártó által biztosított és meghatározott idejű garancia érvényes. A beépítési szolgáltatásainkra 2 év teljes körű garanciát biztosítunk. Beépítést követő néhány hónapon belül a megfelelő használat mellett is előfordulhat, hogy a beépített nyílászárókat után kell állítani. Amennyiben a nyílászáró csere Budapest területén történt, úgy szakértő kollégáink díjtalanul elvégzik azt.

Ablakcsere akár két héten belül!